Kreative
Projekter

Image, video, lookbook,
salgskampagner & SoMe

Kreativt content på tværs af platforme

Med Packshoot som samarbejdspartner skaber vi sammen et overblik over jeres kreative content behov på tværs af platforme. Vi hjælper jer med at skabe det rigtige mix af image, salgskampagner og SoMe-specifikt materiale, som skaber mersalg. Det gælder både stillbilleder og video. Vi tager os af praktikken og produktionen, og udarbejder et årshjul, der sikrer, at I får den rette volumen, når I skal bruge det, til én fast pris.

Få sat ramme om tid og økonomi

I fællesskab udarbejder vi en rammeaftale, der skaber et tydeligt helheldsbillede over det content I skal bruge.

Overblik over økonomi

Én samlet pris bestemmes, så I kan budgettere nøjagtigt med omkostningerne til kreativt content. Mulighederne er mange, og det er jer, der bestemmer hvor meget content, vi skal producere.

Udarbejdelse af årshjul

Perioden, aftalen skal strækkes over, fastlægges, så vi i fællesskab kan planlægge produktionen af content – om det skal være 1 år eller mindre, er op til jer.

Bestemmelse af indhold

Volumenen samt hvilke typer af kreativt content I ønsker, defineres. Det kan være alt fra imagebilleder til videoer, der kan bruges på tværs af platforme; valget er jeres.

Image

Billeder eller video, der giver jer mulighed for at udtrykke, hvem I er som brand. Det er med andre ord her, jeres brand kommer til sin ret. Det handler om at skabe et udtryk, der giver jeres kunder det bedste indtryk af jeres brand.

VIDEO

Video åbner op for en anderledes form for kommunikation. Den nye infokilde, den fede oplevelse på jeres landing page, som udfoldelse af jeres produkter på produktniveau eller storytelling af jeres temaer.

LOOKBOOK

Vi tilbyder lookbooks af så høj kvalitet, at billederne kan bruges både på de sociale medier, hjemmesider og/eller tryk.

KAMPAGNE

Billeder og/eller video, der kan bruges i en målrettet salgskampagne, som kan booste jeres salg. Den effektive løsning til at fange netop jeres målgruppe.

Social Media

Tempoet på de sociale medier er altid højt. Derfor er nyt, kontinuerligt indhold altafgørende; content, der før kunne dække et helt år, dækker nu kun én enkelt måned. Vi strømliner processen og giver jer en effektiviseret udgave af noget, I allerede kender.

Hvad kan I forvente af os?

En rammeaftale med os, er jeres garanti for, at I modtager præcis den mængde af kreativt content, I skal bruge i en sæson, på tværs af platforme. I rammeaftalen defineres

  • Én samlet pris for content til en hel sæson, så I kan budgettere nøjagtigt med jeres omkostninger til kreativt content
  • En udførlig plan for produktionen fordelt på en sæson, så I er garanteret den rette volumen af content, når I skal bruge det
  • Typer og volumen af content, der skal produceres på en sæson

En rammeaftale med Packshoot sikrer, at I altid har den rette volumen af content, når I skal bruge det, uden at I skal gå på kompromis med kvalitet og budget. I undgår dermed situationer, hvor I skal tage beslutninger med alt for kort deadline

Det stigende behov for visuelt content betyder, at den samlede proces og omkostning ved produktionen bør indgå i jeres overvejelse om valg af samarbejdspartner.
Med Packshoot som samarbejdspartner har I et klart overblik over jeres contentproduktion og en ramme om jeres budget. I kan derfor koncentrere jer om jeres kerneforretning

få ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Lad os køre en test for dig! Afprøv vores flow, og lad os skabe netop det visuelle og tekstuelle udtryk dine kunder har behov for.