Packshoot aps

Nordens førende contentproducent

OM OS

Packshoot ApS blev etableret i 2010. Siden da er der sket en stor udvikling af selskabet, som i dag er Nordens førende producent af visuelt, tekstuelt og kreativt content til bl.a. e-commerce brug.

”Packshoot er leveringsdygtige i alle former for visuelt, tekstuelt og kreativt content. Vi producerer, og rådgiver om produktion af, produktbilleder og -beskrivelser samt databerigelse, som alle er vigtige værktøjer til salg af produkter online på tværs af platforme. Desuden producerer vi en bred vifte af kreative opgaver, såsom imagekampagner, videoprojekter, lookbooks, salgskampagner og SoMe-materiale; unikke projekter, der alle kan bruges til at styrke vores kunders brands. Vores produktkendskab spænder vidt – lige fra modebranchens ekstravagante kreationer til små møtrikker og havemøbler i sæt.” – Hans Asmussen, Kreativ direktør, uddannet ved Nordic Multimedia Academy

Vi har en passion for tendenser og trends, og vi følger med i udviklingen af e-handel verden over. Vi deltager i konferencer og messer, der afholdes af bl.a. Skandinaviens største institut for trendforskning, pej gruppen, samt Dansk Erhverv og Digital Handel. Således holder vi os opdateret om trends og forbrugeradfærd inden for B2C og B2B. Derudover mødes vi regelmæssigt med vores kunders e-commerce-, produkt- og brandansvarlige, og deler ud af vores viden og erfaring, bl.a. ved at holde oplæg på uddannelsessteder.

Packshoot sørger for, at netop jeres produkter kan komme til salg til tiden. Vi sikrer, at alt jeres content bliver produceret og integreret på flere niveauer, så I optimerer brugen af interne ressourcer og tid.

”Vi har strømlinet alle processerne i vores contentproduktion, og opnår dermed en større effektivitet ved at tilrettelægge logistik, produktion samt integration til den enkelte kundes workflow. Vores kunder kan følge deres ordre hele vejen igennem vores produktionsflow via et onlinebaseret ordrehåndteringssystem, hvor de også kan afgive nye ordrer. På den måde sikrer vi den bedste formidling af deres produkter uden at mennesker behøver at mødes.” – Anette Cathrine Møller, Produktionsleder, uddannet Professionsbachelor i Design & Business med speciale i Retail Design & Business

Hos Packshoot er det ikke kun styk- eller projektprisen på eksempelvis et produktbillede eller kreative projekter, der er i fokus. Vi regner på både interne og eksterne omkostninger i processen, og vi koncentrerer os derfor om én samlet pris. For det er først her, der opstår værdi af vores arbejde.
Vi finder den mest lønsomme løsning til hver enkelt kunde, ved at sikre balance mellem kvalitet, budget og leveringstid.

Hos os er I ikke blot kunder, men samarbejdspartnere. Et velfungerende samarbejde er i sidste ende det vigtigste for os. Vi sætter en ære i at skabe værdifulde partnerskaber.

”For at sikre tilfredshed hos vores samarbejdspartnere og et vedvarende partnerskab, fokuserer vi på at inkludere alle potentielle omkostninger i vores rammeaftaler, så vi er sikre på, at der ikke kommer nogle uforudsete udgifter. Vi er specialister i at tilrettelægge og producere indhold, ramme og økonomi efter den enkelte kundes behov, og det er bl.a. derfor, vi er Nordens førende contentproducent.” – Amalie Danscher, Business developer, uddannet cand.mag. i Kulturformidling med speciale i Modeformidling

Vores dygtige medarbejdere er specialiserede og kommer med en bred uddannelses- og branchebaggrund. Packshoot har bl.a. multimediedesignere og designere i administrationen og produktionen samt tekstforfattere og forretningsudviklere med en cand.mag.-uddannelse og en stærk forretningsforståelse. Desuden uddanner vi nye medarbejdere internt i vores forretningsgange og produktionsmetoder, for at sikre en høj, ensartet kvalitet på tværs af vores organisation og locations. Dertil investerer vi aktivt i både digitalisering og videreuddannelse af vores medarbejdere, for at sikre, at vi er de bedst kvalificerede til at udføre vores daglige operation.

Vil du være en del af det gode selskab? Vi søger løbende nye medarbejdere, især til vores afdeling i Greve. Du kan kontakte os via e-mail formularen nedenunder, eller på tlf +45 71992110.

få ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Lad os køre en test for dig! Afprøv vores flow, og lad os skabe netop det visuelle og tekstuelle udtryk dine kunder har behov for.