Om os

Ved indgangen til år 2011 etablerede fotograf Hans Asmussen sammen med iværksætter Claus Nygaard Jensen virksomheden, Packshoot. Der er sket meget siden de to stak hovederne sammen for mere end 8 år siden.

Packshoot har i dag adresse på Nordager i Kolding og producerer årligt mere end 250.000 produktbilleder for store kunder i blandt andet modebranchen. Vi er leveringsdygtige i alt fra det klassiske produktbillede til miljøbilleder, imagekampagner, SoMe-materiale, lookbooks og videoprojekter. I løbet af det seneste år har vi yderligere udvidet produktionen med et helt tekstforfatterteam, der i forlængelse af vores visuelle arbejde, beriger produkter i form af fx produktbeskrivelser, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed. Vi tilbyder desuden flere forskellige former for databerigelse så som materialeangivelser, vaskeanvisninger, mål samt størrelsesguides.

Packshoot er mestre i packshots. Derfor tilbyder vi naturligvis et stort udvalg af billeder i denne kategori. Mulighederne er mange. Det handler bare om at finde det udtryk, der passer netop jeres virksomhed! Et gennemgående element er den stolthed, hvormed vi præsenterer jeres produkter. For uden fantastiske produkter, var vi ingenting!

Vi sparer jer tid og kostbare medarbejderressourcer ved at behandle produktet på flere niveauer, mens vi har det i huset. På den måde sikrer vi, at jeres produkter hurtigt kan komme til salg. I kan bare læne jer tilbage og fokusere på andre og vigtigere opgaver i jeres virksomhed. Det handler om at gøre det man er god til. Og det gør vi!

Hos Packshoot er den gode kvalitet og den bekymringsfrie service i fokus. I kan derfor følge jeres ordre hele vejen gennem vores workflow via et specialudviklet ordrehåndteringssystem, hvor I også kan afgive nye ordre. Vi sikrer den bedste behandling af jeres produkter gennem alle processer og sørger for, at de hurtigt kan komme til salg.

Vi sætter en ære i at formidle jeres produkter – Altid med jeres kunder som vores målgruppe og altid med den bekymringsfrie service i fokus.

få ET UFORPLIGTENDE TILBUD
KONTAKT OS NU!

Lad os køre en test for dig! Hvad drømmer du om? Packshots? Beskrivelser? Eller begge dele? Du betaler kun, hvis du vælger at benytte materialet.