Om os

Packshoot ApS er en virksomhed med fart på.

Vi er leveringsdygtige i alt fra det klassiske produktbillede til miljøbilleder, imagekampagner, SoMe-materiale, lookbooks, kampagnebilleder og videoprojekter. Derudover beriger vi dine produkter med velskrevne produktbeskrivelser, der er skræddersyet til netop din virksomhed. Vi tilbyder desuden databerigelse i form af materialesammensætninger, vaskeanvisninger, mål samt en størrelsesguide.

Packshoot er mestre i packshots. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af billeder i denne kategori. Mulighederne er mange. Det handler bare om at finde det udtryk, der passer dig og din virksomhed! Et gennemgående element er den stolthed, hvormed vi præsenterer jeres produkter. For uden fantastiske produkter, var vi ingenting!

Vi sparer dig tid og kostbare medarbejderressourcer ved at behandle produktet på flere niveauer, mens vi har det i huset. På den måde kan du fokusere på andre og vigtigere opgaver i din virksomhed. Det handler om at gøre det man er god til. Og det gør vi!

Hos Packshoot er den gode kvalitet og den bekymringsfrie service i fokus. Du kan derfor følge din ordre hele vejen gennem vores workflow via et specialudviklet ordrehåndteringssystem, hvor du også kan afgive nye ordre. Vi sikrer den bedste behandling af dine produkter gennem alle processer og sørger for, at de hurtigt kan komme til salg.

Vi sætter en ære i at formidle dine produkter – Altid med dine kunder som vores målgruppe og altid med den bekymringsfrie service i fokus.