PARTNERSKABER

En del af et godt selskab

content outsourcing

Packshoot er mestre i content creation. Igennem vores contentproduktion understøtter vi direkte en omsætning indenfor onlinehandel på langt over en milliard danske kroner.

Vi producerer content, der hvor den skaber den største værdi i forhold til kostpris og fleksibilitet. Derfor analyserer vi, sammen med jer, hvilke software- og hardwareløsninger I bør bruge, samt hvor det bedst kan betale sig at producere content:

  • På jeres hovedkontor, tæt på de medarbejdere, der arbejder med jeres e-commerce salgskanaler.
  • På jeres lager, hvormed der kan sikres en optimeret og trimmet logistik.
  • Hos jeres lager- og plukleverandør.
  • Eller ved et af vores etablerede studier.

Vi finder rammerne, hvor det er mest lønsomt at producere jeres content

3 gode grunde til at lade Packshoot varetage jeres contentproduktion

01 I kan budgettere nøjagtigt med udgifterne til jeres content, da vi har taget højde for alle omkostninger, og sikrer jer én samlet pris contentproduktion. I får værdi med det samme uden investeringer og unødig risiko.

02 Contentproduktionen foregår dér, hvor det er mest lønsomt for netop jeres virksomhed. Vi undersøger, hvor og hvordan produktionen sikrer den laveste risiko samt den største fleksibilitet.

03 Vi er specialister i contentproduktion; vores produktkendskab spænder vidt, og vi leverer altid en ensartet og høj kvalitet.

få ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Lad os køre en test for dig! Afprøv vores flow, og lad os skabe netop det visuelle og tekstuelle udtryk dine kunder har behov for.