Få taget erhvervsportrætter, lokalt!

Det eneste I skal gøre, er at række ud og lade jer fotografere

Står din virksomhed og mangler erhvervsportrætter af alle medarbejdere i organisationen eller bare af enkelte nøglepersoner i virksomheden? Det kan også være, at de eksisterende medarbejderportrætter trænger til en fornyelse?

 I flere år har vi hjulpet både små og store virksomheder med at få sat ansigt på med erhvervsportrætter. Vi står for det hele – I skal bare sætte jer ned, smile og lade jer fotografere.

Så få sat ansigt på – med erhvervsportrætter. Hvad enten din virksomhed består af en mindre gruppe medarbejdere, der ønsker skæve portrætter, der afspejler virksomhedens værdier, eller en stor stab, der skal følge en stram guideline bestemt af organisationen, så kan vi hjælpe jer.

Selve portrætskydningen kan foregå enten hos jer eller i vores dertil indrettede studio på Nordager 28 i Kolding – det afhænger af, hvad der passer bedst ind i jeres virksomhed og workflow. Vi skal nok hjælpe med en tidsplan, råd og vejledning undervejs.

Efterfølgende leveres billederne digitalt i de formater, I ønsker, så de er direkte klar til brug på diverse platforme.

Vores erhvervsportrætter kan også kombineres med andre services. Står I f.eks. og mangler content i form af foto- og videomateriale til jeres hjemmeside, nyhedsbrev, messestand, LinkedIn eller andre sociale medier.

 

TILBUD – Det klassiske erhvervsportræt

545,- pr portræt

Lige nu kan vi tilbyde jer det klassiske erhvervsportræt til en ekstra god pris.Portrættet er på sort eller hvid baggrund (som i eksemplerne nedenfor) og leveres digitalt i de formater, I ønsker – Direkte klar til brug

I kan kontakte os direkte på +45 71 99 21 10 eller sende os en mail på service@packshoot.dk.

Før

Vi aftaler hvornår og hvor mange medarbejdere, der skal fotograferes. Herefter udarbejdes en tidsplan, så alle ved, hvor og hvornår de skal fotograferes. Når det praktiske er på plads, mangler I blot at beslutte, hvilket udtryk og hvilken baggrund I ønsker – en sort eller en hvid baggrund?

Under

Dagen er kommet og de forskellige medarbejdere møder op i henhold til tidsplanen i vores studio på Nordager 28 i Kolding. Det hele er klar og parat, når I kommer – I skal bare sætte jer ned, smile og lade jer fotografere.

Efter

Billederne leveres senest 5 hverdage efter jeres besøg, og i de formater og størrelser som I ønsker. Det hele er inkluderet og direkte klar til brug på diverse platforme.

Har du brug for content til dine SoMe-kanaler?
KONTAKT OS NU!

Følg med de sociale mediers høje hastighed og få et uforpligtende tilbud på inspirerende content til dine SoMe-kanaler. Vi ved, hvad der skal til!