Content creation

Produktbeskrivelser & databerigelse

Produktbeskrivelser 

Den perfekte ramme omkring produktet

Når folk shopper på nettet, er det i første omgang packshots, der fanger deres interesse. Men når interessen først er vakt, er det produktbeskrivelsen, der skal fuldende den digitale ramme omkring produktet.

Packshoot har et team af dygtige tekstforfattere, der ikke alene er specialister i ord, de har også en brændende passion for mode, trends og tendenser.

De sætter en ære i at sidde med produktet i hånden og formidle det til dine kunder, så de får oplevelsen af at sidde med det fysiske produkt, blot ved at læse produktbeskrivelsen.

Ligesom ved vores packshots skræddersyes produktbeskrivelserne specielt til jeres virksomhed, så de rammer præcis jeres stil, tone og værdier.

Så skal jeres produktbeskrivelser være korte og konkrete, eller skal de være uddybende og inspirerende? Skal de give en beskrivelse af de små, funktionelle detaljer, eller skal de give en sanselig oplevelse af produktet med konkrete stylingtips og referencer til resten af kollektionen?

Du har de mest fantastiske produkter! Lad os formidle det til dine kunder og dermed fuldende rammen omkring produktet!

 

 • Skræddersyes til jeres virksomhed
 • Skrives med produktet i hånden
 • Sikrer færre returneringer 
 • Giver en sanselig oplevelse
 • Beskriver betydningsfulde detaljer
 • Understreger jeres brandværdier
 • Skaber et behov hos jeres kunder
 • Fuldender rammen omkring produktet

DER ER SÅ MANGE MÅDER AT SIGE DET PÅ!

Den koncentrerede beskrivelse med produktnavn og detaljer i punktopstilling

Den konkrete beskrivelse, hvor produktets kvalitet og detaljer italesættes ganske kort. Derudover nævnes brandets navn. Denne type produktbeskrivelse er specielt velegnet til multibrand-stores.

Ternet trenchcoat fra Moves by Minimum i en let kvalitet. Jakken er enkel i modellen med lange ærmer, dobbeltradet knaplukning på fronten, en bred kravekant samt et bindebånd i taljen, der giver jakken en smuk facon. En elegant trenchcoat i en smuk kvalitet.

Detaljer

 • Lange ærmer
 • Dobbeltradet knaplukning
 • Bred kravekant
 • Bindebånd i taljen

 

 

Den uddybende beskrivelse med et konkret stylingtip

Den taktile beskrivelse, hvor der er fokus på produktets kvalitet, detaljer og udtryk. Derudover sættes produktet i forbindelse med brandets sortiment igennem et stylingtip.

(Her er tilgang til kollektions-overviews eller lookbooks en fordel)

Dassi er en skøn jakke fra Moves by Minimum i en let kvalitet med det smukkeste, ternede mønster. Jakken er en klassisk trenchcoat med lange ærmer, et bredt bindebånd i taljen, et elegant revers, en høj slids på ryggen samt en dobbeltradet knaplukning på fronten med de fineste, brunmelerede knapper. Dassi er en alsidig jakke, der både kan styles over en klassisk kjole og til en hvid basis-T-shirt kombineret med et par slidte jeans.

 

Den udadvendte beskrivelse

Beskrivelsen, der rækker ud mod kunden og på den måde skaber en relation hertil. Her er der mulighed for både en trendmæssig, kollektionsmæssig og/eller karakterskabende tilgang.

Findes der noget bedre end chikke  forårstern? Ikke hvis du spørger os! Dassi er en klassisk, cool trenchcoat med bindebånd i taljen, et bredt revers, en høj slids på ryggen samt en dobbeltradet knaplukning på fronten med smukke, brunmelerede knapper. Dassi er med andre ord en super cool jakke i den smukkeste kvalitet. Et absolut musthave i forårsgarderoben – Specielt hvis du, ligesom os, er helt tosset med tern!

Databerigelse

Cedertræ eller silke?

Databerigelse er en ofte overset formidlingsform, der giver dig mulighed for at informere dine kunder om kvaliteter ved dit produkt så som materiale- og vaskeanvisninger.

Kan produktet vaskes og tumbles eller skal det bare tørres over med en våd klud? Hvad består produktet egentlig af? – Det er spørgsmål som disse, forbrugerne sidder med, når de shopper på nettet.

Vi kan hjælpe dig med at hjælpe dem! Databerigelse kan bestå af flere forskellige ting:

Vi tilbyder databerigelse i alle kategorier. I vælger den sammensætning, der passer på netop jeres produktkategori. 

Den rigtige sammensætning af databerigelse giver kunden en større forståelse af produktet. På den måde sikrer vi i fællesskab en større tilfredshed hos kunden og dermed færre returneringer. Ligesom ved vores produktbeskrivelser, foretages alt berigelse med produktet i hånden. På den måde sikrer vi at den rigtige data kommer videre til jeres kunder. 

Hvordan skal jeres produkter beriges? Mulighederne er mange! Det handler bare om den rette sammensætning!

En gennemgående materialebeskrivelse

Silke

Silke er en luksusvare, der er kendt og elsket over hele verden. Men hvad består den smukke kvalitet egentlig af?

Silke er naturlige fibre, der produceres af silkesommerfuglens larve i opbygningen af dennes puppe. For bedre at kunne vurdere silkens kvalitet, klassificeres silken med udgangspunkt i 11 forskellige kvaliteter, der bestemmes ud fra en række kriterier så som ensartethed, renhed og brudstyrke.

Silken blev først udviklet i Kina, angiveligt flere tusind år f. kr., og er lige siden blevet anset som ét af de absolut fineste tekstiler i verden. Så fint at det i starten var forbeholdt den kinesiske kejser. Senere spredte brugen af silke sig, så alle i dag kan få glæde af den smukke luksusvare.

Silke skal derfor behandles med en blid hånd, vaskes på lave temperaturer med mild, flydende sæbe og uden at blive presset, mast eller vredet.

Men når det er sagt, er den smukke kvalitet det hele værd.

Har du brug for indrammende produktbeskrivelser eller informativ datarigelse?
KONTAKT OS NU!

Få et uforpligtende tilbud på produktbeskrivelser og/eller databerigelse. Fuldend rammen omkring dit produkt med smukke produktbilleder og inspirerende produktbeskrivelser. Det handler om at skabe det rette indtryk.